Blog

Wit overhemd

Ceesnco: de mode voorbij

“…een terugkeer naar de basisbeginselen van het ‘modevak’ met zijn nobele belangstelling voor stof en ‘snit’ ….Daarom zal ik het niet meer hebben over mode – een concept dat geen reden meer heeft tot bestaan – maar overhet kledingstuk.” Een van de belangrijkste trendwatchersvan onze tijd, Lidewij Edelkoort, voorspelde een paar jaar geleden al een […]

Een of twee knoopjes van je overhemd los

Je favorite shirt dragen met een spijkerbroek

Kun je je favorite white shirt wel combineren met een spijkerbroek? Niet ieder overhemd leent zich daar namelijk voor. Daarom hier een paar handige tips van ceesnco; welk overhemd past bij welk soort spijkerbroek en omgekeerd. Wit overhemd Het witte overhemd is een echte allemansvriend. Je kunt ‘m zowel bij een spijkerbroek als bij een […]

Wit overhemd gedragen door een man

Eén of meer knoopjes van je overhemd los?

Eén of meer knoopjes van je overhemd los?   Nu de dagen lengen en het kwik weer omhooggaat, brandt ook de discussie weer los; hoeveel knoopjes van je overhemd mogen er open? Eén, twee of misschien meer? Zelfs vier is tegenwoordig geen uitzondering meer. Met een casual shirt kom je daar op het strand nog […]

Je favoriete overhemd dragen met een stropdas

Is het dragen van een overhemd met das nog wel van deze tijd? En is de stropdas nog steeds een statussymbool? Vroeger hadden mannen met stropdassen een hogere status in de maatschappij dan mannen die er geen droegen, maar tegenwoordig is het beeld van de succesvolle/geslaagde man wel wat veranderd.

Wit overhemd gedragen door een man

Duurzaam en stijlvol overhemd

We kunnen er echt niet meer omheen. Als we de aarde nog een tijdje leefbaar willen houden, dan moeten met z’n allen naar een meer duurzame levensstijl.

Getailleerde overhemden

Getailleerde overhemden worden ook wel slim fit overhemden genoemd. Onze witte slim fit overhemden hebben een strakke pasvorm en zijn daardoor geschikt voor de wat slankere man. Ze zijn ingenomen rond de taille en sluiten meer aan op je lichaam.

Een overhemd dragen met een pak

Bijna iedere man draagt wel eens een pak. Of het nou gaat om een normale werkdag of om een speciale gebeurtenis, een pak is geschikt voor bijna elke gelegenheid. Maar dan moet je het wel op de juiste manier dragen.

Een overhemd dragen met een trui

Een populaire combinatie voor heren om te dragen is een overhemd met een trui. Een prima manier om ‘casual chique’ voor de dag te komen. Maar hoe kun je een overhemd met trui nu het beste combineren?

Zo draag je een overhemd met een smoking

Niets zo aantrekkelijk als een man in een strak gesneden smoking. ‘Lekker makkelijk als je George Clooney, Ryan Gosling of Roger Federer bent’ hoor ik je denken, maar geloof me, bijna iedere man ziet er goed uit in een smoking.

Een overhemd dragen in de broek

Een zakelijk overhemd draag je meestal in de broek, zeker wanneer je het combineert met een pak. Maar kun je een gekleed overhemd ook uit de broek dragen? Dat is een precaire vraag waar ik niet direct een pasklaar antwoord op heb. Wat bij de een lekker nonchalant staat, zorgt bij de ander voor een […]