Zakelijk overhemd

De overhemden van ceesnco zijn bijzonder geschikt om zakelijk te dragen. De allerbeste kwaliteit stof, de effen kleuren (wit, lichtblauw en zwart), de uitstekende pasvorm en de stevige boord en manchetten geven het overhemd een formele, stijlvolle uitstraling.

Zakelijke overhemden van ceesnco

Naast de perfecte pasvorm, onderscheidt ons zakelijk overhemd zich door het vakmanschap waarmee het is gemaakt. De aandacht voor de details, de parelmoeren knopen, de fijne stiksels, de stevige kraag en de mooie, gladde stof zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Voor onze zakelijke herenoverhemden gebruiken we alleen 100% biologische katoen; een stevige, dicht geweven poplin, waardoor ze niet doorschijnend zijn.

Hoe draag je een zakelijk overhemd?

Bij zakelijke overhemden is het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor een stropdas. Onze overhemden hebben daarom iets meer afstand tussen de boordpunten. Een zakelijk overhemd mag best iets aansluiten, maar zeker niet te strak zitten. Let daarom goed op de pasvorm. Heb je een slanke bouw, kies dan voor slim fit. Ben je normaal of iets steviger gebouwd, kies dan voor de regular fit.

Slim fit

Een slim fit overhemd heeft een getailleerde, strakke pasvorm en is bedoeld voor de slankere man. Dit zorgt voor een jeugdige, vlotte uitstraling.

Regular fit

Een regular fit overhemd heeft een heel licht getailleerde pasvorm, het is bedoeld voor de wat stevigere man. Dit zorgt voor een vlotte, verzorgde uitstraling. Het is de meest gangbare pasvorm die past bij iedere outfit.

Of je nu kiest voor slim fit of regular fit, je krijgt altijd een uniek exemplaar. Want elk overhemd heeft aan de binnenkant van de kraag een exclusief, eigen nummer. Je kunt kiezen uit een zakelijk zwart overhemd, wit overhemd of blauw overhemd.

Zakelijk overhemd