Getailleerd overhemd

Getailleerde overhemden worden ook wel slim fit overhemden genoemd. Ze zijn ingenomen rond de taille en sluiten meer aan op je lichaam dan regular fit overhemden. Regular fit overhemden hebben een heel licht getailleerde pasvorm en een meer klassieke snit. Vanwege de strakke pasvorm is het getailleerde overhemd meer geschikt voor de slankere man.

Getailleerde overhemden voor mannen

Ons getailleerde overhemd voor mannen kenmerkt zich door de perfecte, strakke pasvorm. Het overhemd sluit goed aan en vormt zich strak om je lichaam waardoor je figuur beter uitkomt. Getailleerde overhemden voor heren zijn daardoor vooral geschikt voor de wat slankere types. Ze kleden goed af en zorgen voor een jeugdige, vlotte uitstraling. Dankzij de perfecte pasvorm draagt het getailleerde overhemd voor mannen zeer comfortabel.

 

Getailleerde overhemden in kleur van cees n co

Naast de perfecte pasvorm, onderscheidt ons getailleerde overhemd zich door het vakmanschap waarmee het is gemaakt. De aandacht voor de details, de parelmoeren knopen, de fijne stiksels, de stevige kraag en de mooie, gladde stof zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Voor onze overhemden gebruiken we alleen 100% biologische katoen; een stevige, dicht geweven poplin, waardoor ze niet doorschijnend zijn. Of u nu kiest voor een wit getailleerd overhemd, een zwart getailleerd overhemd of een lichtblauw getailleerd overhemd, ze zijn allemaal uit voorraad leverbaar. U bestelt onze getailleerde overhemden snel en gemakkelijk online.

 

Getailleerd overhemd