Duurzaamheid

100% Biologisch katoen duurzaam overhemd

 

Het begrip duurzaam is voor cees n co geen loze kreet maar een oprecht streven. Zo kijken we niet alleen naar grondstoffen maar ook in welke omstandigheden ze gemaakt zijn.

We hebben dan ook besloten om oktober 2018 alleen biologisch en GOTS gecertificeerde katoen te gebruiken. Ook is de levensduur van kleding en de mogelijkheden voor hergebruik van groot belang. Daarom kunt u -als u dan toch afscheid neemt van het overhemd- dit weer bij ons inleveren en ontvangt u 15 euro retourkorting op uw nieuwe overhemd. Bij overhemden die nog geschikt zijn voor de tweedehandsmarkt verwijderen wij alleen de labels. Als het overhemd geen tweede leven gegund is, worden niet alleen de labels maar ook de knopen verwijderd en kan uw shirt verwerkt worden als grondstof voor nieuwe producten.

In feite is ons hele concept gebaseerd op duurzaamheid. Een wit overhemd van ceesnco is geen wegwerp-modeartikel, maar een kledingstuk dat over tien jaar nog verkrijgbaar is. Zo hebben we nooit overschotten die in de uitverkoop gaan of zelfs vernietigd worden.

ceesnco-wit-overhemd-regular@2x