Donkerblauw overhemd

Donkerblauw Overhemd
Regular fit

Donkerblauw Overhemd
Slim fit

Donkerblauw Overhemd
Slim fit stretch

Donkerblauw heren overhemd

Donkerblauwe overhemden van Ceesnco zijn tijdloos en geven je een vlotte uitstraling. De kleur donkerblauw kan altijd en is daarom ook een van de meest populaire kleuren om te dragen. Bij Ceesnco streven we ernaar om jouw favoriete donkerblauwe overhemd te produceren. Ons motto: “terug naar eenvoud, gemaakt met vakmanschap”.

Klassiek donkerblauw overhemd voor heren

Ons donkerblauwe overhemd voor heren kun je bij iedere gelegenheid dragen. In een formele situatie draag je het overhemd donkblauw bijvoorbeeld in combinatie met een pak. Combineer je het overhemd voor heren in de kleur donkerblauw met een jeans dan heb je leuke casual outfit. Donkerblauw is een makkelijke kleur en bijvoorbeeld te combineren met de kleuren grijs, bruin of een andere blauwe tint.

Details en vakmanschap

Ons herenoverhemd is gemaakt van de allermooiste kwaliteit stof en heeft een uitstekende pasvorm. Naast de perfecte pasvorm, onderscheidt ons donkerblauw heren overhemd zich door het vakmanschap waarmee het is gemaakt. De aandacht voor de details, de parelmoeren knopen, de fijne stiksels, de stevige kraag en de mooie, gladde stof zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Voor onze donkerblauwe herenoverhemden slim fit en regular gebruiken we 100% biologische katoen. Dit is stevig, dicht geweven poplin, waardoor de stof niet doorschijnend is. Ons donkerblauwe overhemd voor heren is er naast slim fit en regular fit ook in een slim fit stretch variant.

Overhemd donkblauw regular fit

Een donkerblauw overhemd regular fit heeft een heel licht getailleerde pasvorm, het is bedoeld voor de wat stevigere man. Deze fit zorgt voor een vlotte en verzorgde uitstraling. Het is de meest gangbare pasvorm die past bij iedere outfit.

Overhemd donkerblauw slim fit

Een overhemd donkerblauw voor heren in de slim fit variant heeft een getailleerde, strakke pasvorm en is bedoeld voor de slankere man. De slim fit variant zorgt voor een jeugdige, vlotte uitstraling. 

Overhemd donkerblauw slim fit stretch

Een overhemd donkerblauw slim fit stretch rekt wat meer mee dan de andere pasvormen. Deze overhemden vallen ruimer en daarom raden wij een maat kleiner aan dan bij het slim fit model.

Overhemd heren donkerblauw voor iedere gelegenheid

Omdat je een donkerblauw overhemd zowel zakelijk als casual kunt dragen, zijn ze geschikt voor alle gelegenheden. Op kantoor onder een pak, losjes, met opgestroopte mouwen in de zomer of klassiek en stijlvol op een bruiloft of feest. Een overhemd van Ceesnco past altijd. Zo ben je nooit under- of overdressed! Naast een donkerblauw overhemd voor heren hebben wij ook witte, zwarte en lichtblauwe overhemden.

De geschiedenis van donkerblauwe overhemden

Een donkerblauw overhemd is een basisstuk in de garderobe van veel mensen. Dit is echter nog niet lang zo. Tot de jaren zestig van de vorige eeuw was er voor mannen uitsluitend het witte overhemd. Met de introductie van synthetische stoffen nam ook de diversiteit toe. Wit was niet langer de standaardkleur. Donkerblauw is nu een van de meest populaire kleuren. Een van de redenen hiervoor is dat het gecombineerd kan worden met veel andere kleuren.

Het overhemd zelf is een van de oudste kledingstukken die we kennen. In het oude Egypte gebruikten ze al een lap stof die ze over het hoofd heen aantrokken. Tot ver in de middeleeuwen diende het overhemd als een soort eerste laag op de huid, eigenlijk dus meer als een onderhemd. Het was noodzakelijk om het gat voor het hoofd, dat werd gesloten met een soort touw of veter, ruim te houden. De panden van het overhemd waren ook een stuk langer dan nu. Ze werden in de broek gestopt en dienden tegelijk als ondergoed. Om die reden was het dan ook ongewenst om in gezelschap je overhemd te laten zien. Alleen de kraag, die vaak uitbundig was versierd, mocht worden getoond.

Vanaf halverwege de 19e eeuw kreeg het overhemd een elegantere vorm. Na de tweede wereldoorlog werd het overhemd met een volledige knoopsluiting aan de voorkant populair. Vanaf dan gaat de ontwikkeling van het overhemd snel. De stoffen worden steeds fijner en verschillende mode-invloeden ontstaan. De handel doet zijn intrede en het overhemd wordt steeds populairder.

Reacties

Klantenvertellen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met
een 9.5 op Klantenvertellen.nl

Klaas

Dank voor eenvoud en kwaliteit.

Derk

Sterke persoonlijke benadering en perfect passende overhemden.


Beste Derk,

Ik wil u heel vriendelijk bedanken voor deze prachtige review! Ik probeer zoals u het heeft omschreven te onderscheiden van alle andere aanbieders op internet en andere te laten kennis maken met ceesnco.com.

Heel graag tot een volgende keer op ceesnco.com.

Met een hartelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Marion

Maarten is goed bereikbaar, communicatief, aardig en snel!
De overhemden zijn absolute top.
Fijn om te dragen en heerlijk om cadeau te doen.


Beste Marion,

Hartelijke dank voor deze prachtige review en natuurlijk voor het uitermate prettige telefoongesprek. Fijn dat weer een kleinzoon een mooi ceesnco-shirt cadeau heeft gekregen van u en dat het shirt ook als gegoten zit.

Graag tot een volgende keer.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Marien

Overhemd besteld voor een bruiloft en ik heb nogal lange armen (Ik ben 2.01). Was ondanks meten toch wat krap bij de borst, teruggestuurd en binnen no time kreeg ik de goede maat. Beide keren begeleid met een persoonlijk geschreven kaartje met leuke tekst en ontzettend netjes verpakt. Overhemd is ook echt heel mooi, lijkt gemaakt voor mijn lijf. Ik ben zeer content. Complimenten voor Maarten.


Beste Marien,

Hartelijke dank voor deze prachtige review en uw mooie woorden. Daarnaast natuurlijk het belangrijkste en dat is dat uw nieuwe ceesnco-shirt u als gegoten zit.

Nogmaals dank en graag tot ziens op ceesnco.com

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Marc

Mijn shirts waren zo'n negen jaar oud en na veel dragen niet helemaal meer in topconditie. Tijd voor vervanging. Tot mijn geluk kon dat om de hoek in Apeldoorn waardoor ik ook kon passen. Fijne service van Maarten


Beste Marc,

Dank voor jouw komst en gezelligheid en uiteraard ook bedankt voor deze prachtige review!

Heel veel pleezier met je nieuwe collectie ceesnco-shirts en graag tot een volgende keer.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Henk-Willem

Just the perfect modern classic shirt.


Beste Henk-Willem,

Ik kan hier niks meer aan toevoegen .... Dank voor deze prachtige woorden en review.

Heel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts en graag tot de volgende keer op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Robert Jan Visser

Mooie overhemden


Beste Robert Jan,

ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review! Ik ben uitermate blij om te lezen dat u de ceesnco-overhemden mooi vindt.

Heel veel draag plezier en graag tot een volgende keer op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Edward

Ik ben blij met deze overhemden van een mooie kwaliteit. Met een persoonlijke benadering van Maarten kon ik de shirts kiezen die voor mij geknipt zijn. Netjes verpakt en thuisbezorgd. Reuze bedankt!


Beste Edward,

Hartelijke dank voor deze prachtige review! en het uitermate prettige contact. Dank voor de bestelling en heel veel plezier met je nieuwe ceesnco-shirts.

Graag tot een volgende keer op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Martijn

Fijne shirts, super kwaliteit, zitten heerlijk en staan uitstekend. Service van Ceesnco is uitmuntend, altijd snel reactie en enorm klantgericht!


Beste Martijn,

Enorm bedankt voor deze prachtige review! Altijd fijn om te lezen dat de kwaliteit van ceesnco-shirts zo goed bevalt en dat de shirts ook uitstekend staan. Door de persoonlijke service van ceesnco.com kan ik me goed onderscheiden. Uiteraard doe ik dit ook met alle plezier en liefde voor het vak.

Nogmaals dank en graag tot een volgende keer.

Met een hartelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Harald

De hemden zijn mooi, zitten lekker en zijn van goede kwaliteit. Bovendien is de bezorging heel snel en ik vind dat persoonlijk kaartje erbij zo charmant!


Beste Harald,

Ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review! Het is voor mij elke weer een feestje om zulke mooie reviews te mogen ontvangen zoals deze van u. Voortreffelijke hemden met een persoonlijke kaart wat gelukkig nog steeds zo gewaardeerd wordt en ook als charmant wordt ervaren, top!

Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts en graag tot een volgende keer.

Met een hartelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Marius

Bij het aantrekken komt alles tezamen, de stof, knopen, fit en kleur(en) en voelt als een 2è huid.


Beste Marius,

Het jaar kan niet beter beginnen met een review zoals die van u, mijn dank daarvoor!

Het is voor mij erg motiverend als klanten zo tevreden zijn en dat de ceesnco-shirts worden ervaren als een 2e huid.

Nogmaals dank en veel plezier met uw ceesnco-shirts.

Met een hartelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Tom

Een prachtig, duurzaam en zeer draagbaar shirt. En altijd weer mooi verpakt, met een persoonlijke boodschap.


Beste Tom,

Hartelijke dank voor deze prachtige review en dat u al 10 jaar klant bent bij ceesnco.com.
Ik vind het harstikke leuk om een persoonlijke kaart erbij te doen en het shirt mooi te verpakken zodat het na 10 jaar nog steeds een feestje is om een ceesnco-shirt te ontvangen.

Op naar de volgende 10 jaar.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Gerald

Het witte Ceesnco shirt droeg ik al een paar jaar en is altijd goed gebleven. Nu onlangs ook het donkerblauwe shirt gekocht. Ik heb veel verschillende merken geprobeerd maar komt toch weer terug bij Ceesnco. De combinatie van een goede snit, de ‘feel’ van de stevige stof en goede kraag maken dit mijn favoriete shirt.


Beste Gerald,

Wat een prachtige review en mooie verwoording over de ceesnco-shirts. Ik ben echt heel blij als ik deze mooie reviews mag ontvangen over de shirts van ceesnco.

Nogmaals dank en graag tot een volgende keer op ceesnco.com

Met een hartelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Bert

We gaan voor Nederlandse producten in een Europees verband


Beste Bert,

Dank voor u mooie review. Persoonlijk geef ik ook de voorkeur voor Europese productie want dan is het hele proces voor mij goed inzichtelijk en kan ik mede hierdoor ook duurzaam produceren en dus ook ondernemen.

Veel draag plezier gewenst en graag tot een volgende keer op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Rob

Na het witte en lichtblauwe, nu het donkerblauwe shirt. Wederom geweldige kwaliteit en perfecte pasvorm.


Beste Rob,

Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het is altijd fijn om weer een nieuwe klant te verwelkomen die zo enthousiast is over de pasvorm en kwaliteit van ceesnco.com.

de beste wensen voor 2024 en graag tot ziens op ceesnco.com

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Ralf

Love to wear the iconic shirts.


Hello Ralf,

Thank you very much for this wonderful review! Also nice to read that you appreciate the iconic shirts of ceesnco so much. Have fun wearing it and see you next time on ceesnco.com. Best wishes for 2024.

Warm regrads,

Maarten
ceesnco.com

Alwin

Perfecte pasvorm, lengte mouwen, precies de goede kleuren ( misschien nog een donkergroene..), een shirt zoals een shirt moet zijn !


Beste Alwin,

Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het is fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent over de shirts van ceesnco.com.

Wie weet komt er nog een groene variant bij om de collectie te verbreden. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024!

Graag tot ziens op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Ron

Prima service! Goed en vlot bereikbaar en dat is tegenwoordig al héél wat!!

Vriendelijke beantwoording van vragen en komen afspraken na!

Aanrader dus!!


Beste Ron,

Hartelijke dank voor deze prachtige review! Persoonlijke service staat bij ceesnco.com hoog in het vaandel. Hiermee kan ik mij met ceesnco.com goed onderscheiden van de grote jongens.

Nogmaals dank en alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024!.

Graag tot een volgende keer op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

adrie visscher

in alle opzichten prima


Beste Adrie,

Ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review! Het is voor mij altijd fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024! Graag tot ziens op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Klaas

Ik heb er al zeker 15 besteld door de tijd. Zitten lekker en staan goed!


Beste Klaas,

Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het is voor mij altijd fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en inmiddels al zeker 15 ceesnco-shirts heeft besteld.

Nogmaals dank en graag tot ziens op ceesnco.com

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Herrie

na lang wachten, toch ontvangen, altijd weer blij mee


Beste Herrie,

Dank voor uw geduld en deze prachtige 10! Tevens fijn om te lezen dat u na het lange wachten toch weer blij bent met uw nieuwe ceesnco shirts.

Veel draagplezier met uw nieuwe ceesnco shirts.

Graag tot ziens op ceesnco.com

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Vincent

De blouse is van mooie kwaliteit over langere periode


Beste Vincent,

Hartelijke dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat u de kwaliteit mooi vindt en dat de kwaliteit ook goed blijft.

Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco shirts.

Graag tot ziens op ceesnco.com.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Peter J.

Ik koop deze hemden al jaren en de kwaliteit en het draagplezier zijn steeds constant gebleven. Misschien zelfs beter geworden door de jaren heen.


Beste Peter,

Ik vind het altijd enorm belonend dat u als vaste klant nog altijd zo tevreden bent over ceesnco. Daar doe ik het voor! In de afgelopen jaren hebben we het een paar hele kleine aanpassingen gedaan zoals nieuwe knopen. We gaan dan de ok niet meer veranderen want wat goed is ……. Moet je goed houden.

Dank voor deze mooie review.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com

Rudy

Super was aan het dubben voor de juiste pasvorm, Maarten heeft me eerst pas shirts gestuurd om te proberen die ik gratis kon retourneren. Hele mooie service en shirts zijn mooi afgewerkt. 10 punten!!


Beste Rudy,

Hartelijke dank voor deze prachtige review. Gelukkig kan ik als zelfstandige me goed onderscheiden met een persoonlijke service zoals het opsturen van passhirts. Fijn dat we de juiste maat hebben gevonden en dat u de shirts mooi afgewerkt vind.

Heel veel plezier met uw nieuwe collectie ceesnco-shirts.

Graag tot een volgende keer.

Met een hartelijke groet,


Maarten
ceesnco.com

Marcel

Zelf een bestelling afgehaald bij het magazijn in Apeldoorn, was een prettige ervaring.


Beste Marcel,

Dank voor jouw mooie woorden en uiteraard dank voor de prettige kennismaking.

Heel veel plezier met je nieuwe prachtige ceesnco-shirts.

Graag tot een volgende keer.

Met een vriendelijke groet,

Maarten
ceesnco.com