Je favorite shirt dragen met een spijkerbroek

Kun je je favorite white shirt wel combineren met een spijkerbroek? Niet ieder overhemd leent zich daar namelijk voor. Daarom hier een paar handige tips van ceesnco; welk overhemd past bij welk soort spijkerbroek en omgekeerd.

Wit overhemd

Het witte overhemd is een echte allemansvriend. Je kunt 'm zowel bij een spijkerbroek als bij een smoking dragen. Je ceesnco overhemd kan ook jouw spijkerbroek ’s beste vriend worden, mits je 'm goed combineert. Draag ‘m netjes voor een wat formelere look of stroop je mouwen op als je casual voor de dag wilt komen. En ook je lichtblauwe of je zwarte ceesnco overhemd combineren prima met een spijkerbroek. In of zoals op deze foto kunt zien, nonchalant over de broek gedragen.

 

Formeel of casual

De kleur en de pasvorm van de spijkerbroek bepalen ook hoe formeel of hoe casual je look is. Ga je voor een tikje formeel, kies dan voor een slank gesneden, donkergekleurde jeans. De spijkerbroek moet goed aansluiten op het overhemd maar er moet wel genoeg ruimte zijn om het in te stoppen. Wat ook niet kan is een te strakke broek met een te wijd overhemd. Ga je voor een meer casual look, kies dan voor een lichtere kleur denim. En bij beide outfits draait het vanzelfsprekend ook om de details. De schoenen, de jas en de sjaal geven je outfit net dat beetje extra dat het nodig heeft.

 

 

Blauw overhemd