Unieke shopper ervaring

Onze Creative Director Roel Tiemessen was opzoek naar een nieuw wit overhemd waardoor hij op de website cees-n-co terecht kwam.

Het verhaal achter ‘the perfect white shirt’
Arien de Vries is de bedenker en eigenaresse van cees n co. Tijdens haar werk als kostuumontwerpster merkte ze dat het niet eenvoudig is om het perfecte witte overhemd te vinden. Daarom vond zij dat mannen ‘the perfect white shirt’ zouden moeten krijgen,  zoals vrouwen een ‘little black dress’ hebben.

 

 Cees en Co
In de zoektocht naar het perfecte overhemd komt Arien een foto uit het jaar 1943 tegen van haar vader (Co) en zijn broer (Cees). Een foto van twee jongens die fris in de lens kijken met een stralend wit overhemd aan. De foto staat symbool voor het gevoel dat Arien heeft bij ‘the perfect white shirt’. Het staat voor fris, droog en knisperend katoen. Het overhemd is eenvoudig, klassiek en gemaakt met vakmanschap. Geen toegevoegde chemicaliën waardoor hij automatisch gladstrijkt. Nee, het overhemd moet iedere keer gestreken worden.

Statiegeld
De webshop draagt bij aan een duurzame wereld. Bij ieder overhemd betaalt de koper € 15,- statiegeld. Wat je terugkrijgt als je hem terugstuurt wanneer het overhemd is afgedragen. De knopen worden opnieuw gebruikt en het katoen wordt verwerkt tot grondstof voor nieuwe producten. Ieder overhemd heeft een uniek nummer, wanneer het shirt niet binnen drie jaar wordt teruggestuurd gaat de € 15,- naar het goede doel.

 Shopper ervaring
De shopper ervaring werd uniek toen Roel zijn overhemd kreeg thuisbezorgd. Bij het overhemd zat een persoonlijke kaart, waarop stond dat het overhemd alvast was gestreken zodat hij meteen gedragen kon worden. Ook wenste Arien hem veel draagplezier toe. Enorm sympathiek! Zo’n persoonlijke benadering zijn we helemaal niet gewend van webwinkels.