Mijn eerste Blog

04-03-2013,

Mijn eerste week online met cees n co was zeer turbulent. Heel veel leuke reacties en kritische blikken. Van beide heb ik veel geleerd. Ik bedank iedereen die mij gewezen heeft op de onvolkomenheden van de winkel en de site. Er is inmiddels al veel verbeterd maar ik denk nog steeds dat ik er nog niet helemaal ben. Verder ben ik enorm gemotiveerd door de aankopen en blij verrast door het feit dat er zoveel zijn die het zien zitten. Ik weet zeker dat ik jullie niet teleurstel.

Het geheel voelt overigens als een ontzettend leuk en spannend avontuur met mee- en tegenwerking van allerlei instanties en soms onbegrijpelijke regelgeving. Maar gelukkig heb ik veel reisgenoten en staan er langs de route veel supporters.

PC040004  Zoektocht naar de juiste kraag

Veel mensen hebben via de mail laten weten het jammer te vinden dat ik er nog geen afbeeldingen van het shirt te zien zijn. Dat begrijp ik natuurlijk heel goed. Ik hoop dus zo snel mogelijk een foto van het echte overhemd op de site te kunnen plaatsen. Maar goed dat kan pas als ik in India ben. Als we terug zijn uit India gaat Floris Andrea verschillende maten op echte mensen fotograferen dus dan is het beeld echt compleet. Ik hoop dat jullie tot die tijd jullie nieuwsgierigheid in bedwang kunnen houden. Om de tijd te overbruggen zal ik binnenkort mijn eerste ontwerptekeningen en schetsen plaatsen.