Duurzaam en stijlvol overhemd

Een duurzaam en stijlvol overhemd. We kunnen er echt niet meer omheen. Als we de aarde nog een tijdje leefbaar willen houden, dan moeten met z’n allen naar een meer duurzame levensstijl. En dat geldt zeker voor de kledingindustrie, waar het gebruik van toxische chemicaliën, niet-biologische katoen - een belangrijke oorzaak van wateruitputting-, het hoge energiegebruik en de lage lonen van de textielarbeiders voor grote uitdagingen zorgen. Maar wat kunnen we zelf doen? Met welke veranderingen kunnen we het meest bijdragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk?

Eerlijke lonen en 100% biologische katoen

Duurzaam en stijlvol overhemd is voor ceesnco een vanzelfsprekende keuze. Voor onze overhemden gebruiken we de meest verantwoorde grondstoffen - uitsluitend, GOTS gecertificeerde katoen en kiezen voor eerlijke fabricage. We werken samen met een bedrijf in Portugal dat bekend staat om zijn goede en gedegen arbeidsvoorwaarden. Zo proberen we onze carbon footprint zo klein mogelijk te houden.

Klassiek en tijdloos

In feite is ons hele concept gebaseerd op duurzaamheid. Daarom kiezen we voor ons overhemd voor een klassiek en tijdloos model van de allerbeste kwaliteit. Een goedkoop shirt van mindere kwaliteit, zal sneller slijten dan het duurdere exemplaar waar je jaren mee doet. De overhemden van ceesnco zijn over tien jaar nog verkrijgbaar. Zo hebben we nooit overschotten die in de uitverkoop gaan of zelfs vernietigd worden. Als je na lange tijd toch afscheid moet nemen van je overhemd, kun je het bij ons inleveren. Je krijgt dan 15 euro retourkorting op een nieuw exemplaar. Natuurlijk zorgen we ook voor een verantwoorde recycling. En last but not least; de gehele verpakking bestaat uiteraard uit gerecyclede materialen.

Kiezen voor een duurzaam en stijlvol overhemd is dus niet alleen goed voor het milieu, je krijgt ook meer waar voor je geld.

wit-overhemd-klassiek-l1

wit-overhemd-klassiek-l1