Eerste reacties op het witte overhemd

05-07-2013 Na de bijzondere reacties op site, artikeltjes in de pers en de lancering in het Lloyd Hotel was de knoop in mijn maag nog niet weg. Misschien stom maar ik had nog geen reacties op de kwestie waar het echt om ging. Namelijk wordt mijn perfect white shirt daadwerkelijk het favorite white shirt van de toekomstige dragers. Gelukkig is er een einde gekomen aan de slapeloze nachten en mijn belangstelling voor valdispert. Want na de eerste zendingen kreeg ik ook de eerste response per mail binnen. Natuurlijk zijn er ook dingen niet goed gegaan. Verkeerde maat in de doos, een vlekje op de kraag en een ontbrekend knoopje. Dank voor al die mooie reactie, ook als ze kritisch zijn, daar leer ik van en ik ervaar ook deze als zeer motiverend. De knoop is uit mijn maag!!!

Een greep uit de reacties lees je hieronder.

05/07

 • Dag Arien, Het hemd is aangekomen, past prima en staat uitstekend!
 • Hallo Arien, Jouw witte overhemd is prachtig, laat het statiegeld maar zitten. Je krijgt het niet terug!
 • Het hemd is helaas te klein (mouwen te kort, shirt te kort, boord te strak).

04/07

 • Hoi Arien, met dat overhemd aan weet ik niet wat mij overkomt. Mieke vindt mij ineens een stuk leuker. Groet Jean
 • Ontvangen. Het is nu al een plezier!
 • Het shirt in goede orde ontvangen. Staat prima, al zeg ik t zelf.
 • Ongeveer een kwartier voor ik je mail ontving is het shirt bezorgd. Het ziet er in elk geval prima uit.
 • Ik heb het shirt in goede orde ontvangen. Het is een prachtig shirt en zit als gegoten.
 • Gearriveerd en helemaal goed, groet,
 • Wat zijn die overhemden keurig ingepakt. Complimenten.
 • Het overhemd is gisteren aangekomen en mijn partner is er erg blij mee. Hoe prettig de stof aanvoelt werd als eerste opgemerkt, vervolgens werd de afronding van de knoopjes bewonderd en de ronding bij de manchetten. Toen hij hem aantrok bleek het ook nog eens perfect te passen. Complimenten! Mannen kunnen zo op de details letten, en die heb je perfect verwerkt in dit shirt.Ik ben benieuwd hoe hij het dragen ervaart.
 • Mijn partner is heel blij met het overhemd, maar helaas is hij toch wat aan de ruime kant. Graag zouden wij hem willen ruilen voor een maat kleiner.
 • De bestelling werd ontvangen. Dank voor het mooie shirt!. Ehh..er zit een vlek(je) op de linker-manchet en mist het boordknoopje. Hoe te handelen?
 • Het overhemd is binnen. Bij uitpakken bleek er echter een paar kleine bruine vlekjes op te zitten. Nou ben ik natuurlijk niet te beroerd om het hemd zelf even te wassen maar mochten de vlekken dan niet verdwenen zijn wil ik niet dat we daar discussie over krijgen. Zal ik het shirt terug sturen zoals ontvangen?

 

03/07

 • We hebben het shirt vandaag ontvangen. Mijn man is er erg blij mee en ik dus ook.
 • Het witte overhemd is vandaag bezorgd en past (mijn man, daar was het voor) uitstekend. Mooi! Ik krijg er ook zin in.
 • Binnen! Verpakking en verzorging ziet er goed uit 03/07
 • Overhemd ontvangen. Ben er blij mee. Ook fijn niet eerst allemaal naaldjes te moeten verwijderen. 03/07
 • Beste Arien, Het overhemd is vandaag binnen gekomen. Het is precies zoals ik verwacht had, een prachtig overhemd! Het past, staat erg goed (al zeg ik het zelf) en heeft absoluut een geweldige uitstraling. Dank daarvoor dus.
 • Heel veel succes verder en ik ben benieuwd naar een verdere aanvulling op de collectie!
 • Prachtig shirt, bedankt!
 • Hallo Arien vandaag je hemd ontvangen. Prachtig shirt,
 • Vandaag mijn  shirt al ontvangen. En je hebt niets overdreven, het is een prachtig shirt, perfect passend en met een heerlijke ‘feel’. Top!
 • Shirt goed aangekomen. Mooi verpakt, een plezier om uit te pakken. Stof voelt goed aan, zit goed.
 • Het overhemd is vanmiddag bezorgd. Ik heb het meteen uitgepakt en gepast. Fantastisch !!!!!
 • ziet er schitterend uit, daar ben ik dus heel blij mee.

 

25/6

 • Het shirt naar volle tevredenheid ontvangen! Ik ontving onmiddellijk de complimenten van wat kritische dames hier in huis.