Overhemd op maat

Te korte mouwen, te ruim bij de schouders, te wijde manchetten of een te strakke boord… als dit je bekend in de oren klinkt, wordt het wellicht tijd om eens te denken aan een ceesnco overhemd op maat. De perfecte oplossing voor ieder lichaam.

Made to Measure

In onze studio in de Govert Flinckstraat 357 in Amsterdam worden je maten opgemeten en maken we een passhirt, zodat we kunnen zien welke aanpassingen er nodig zijn. Het passhirt wordt opgestuurd naar ons atelier in Portugal waar ook onze collectie wordt gemaakt. Binnen 14 dagen is je shirt klaar en krijg je het thuisgestuurd. We adviseren om niet meer dan één shirt te bestellen, voordat we er zeker van zijn dat alles klopt. Zo hebben we de gelegenheid om het patroon nog aan te passen voor eventuele toekomstige bestellingen. Je patroongegevens worden in ons atelier opgeslagen, zo kun je gemakkelijk en snel te allen tijde je eigen, op maat gemaakte ceesnco overhemd bestellen. En ben je altijd verzekerd van een perfect zittend shirt.

Een Made to Measure shirt van ceesnco kost 169 euro. Bij een bestelling van drie shirts of meer wordt de prijs 149 euro per stuk.

Zwart overhemd op maat voor heren